Cursurile noastre

Alege din varietatea de stiluri puse la dispozitie pentru tine. Nu ezita sa ne spui care iti place mai mult, pentru a iti programa prima sedinta perfect.

Aiki Jutsu

Marti, Vineri

Este cel mai potrivit pentru cei care vor sa practice si arme (Iai/batto Jutsu), dar are si multe alte avantaje. Formele sale foarte eficiente ajuta atat la lupta cat si medical in refacerea micilor devieri ale organismului.

Ninja Kids

Marti, Vineri

O abordare neconventionala care sa stimuleze copiilor interesul pentru miscare corecta, o postura si o respiratie corecte, increderea in sine, autoapararea, abordarea fricii coordonare capacitati motrice, si multe altele.

Iai/Batto Jutsu

Sambata

Prin Iai vei invata lupta in principal cu sabia si alte arme traditionale. Lupta consta in precizie, autocontrol si echilibru. Martial vorbind sabia ajuta foarte mult in a perfectiona tehnicile cu maini libere. Dealtfel luptele cu mainile libere au derivat direct din cele cu sabia.

Ninjutsu

Marti, Vineri

Ninjusu este un stil ideal pentru lupta “Outside of the box”. Aici este important sa te adaptezi situatiilor si sa stii ce urmaresti si ce conteaza cu adevarat pentru a invinge. Vei evita sa te panichezi si vei fi mereu stapan pe situatie.

Taiji Quan

 Vineri

Aceasta este cea mai profunda metoda de relaxare si perfectionare. Nu reprezinta o forma de lupta. Poti deprinde multe abilitati printe care si autocontrolul. Suntem printe putinele locuri in care acest stil mai este inteles corect.

Kenpo Karate

Sambata

Poti invata lupta corp la corp mult mai directa si dinamica. Vei simti ca inveti ce este o lupta cu adevarat. Desi in Europa Kenpo este o forma agresiva si violenta, Aici studiem forma traditionala, mult mai eficienta si deloc agresiva.

Gata să începi?

Contactează-ne!

Locație

Splaiul Independenței, 315-317 București
(Liceul Mircea Eliade)

Program

Marți:       20:30 - 22:00
Vineri:      19:00 - 21:30
Sâmbătă: 10:00 - 13:00

Telefon

0722 349 704